Jäsenille: jäsenrekisteri on siivottu ja maksamattomien jäsenmaksujen vuoksi jäseniä poistettu rekisteristä.

29.9.2024

SUOMEN KIVUNTUTKIMUSYHDISTYKSEN JÄSENILLE:

JOKAISEN JÄSENMAKSU ON TÄRKEÄ!

Suomen Kivuntutkimusyhdistys järjestää korkeatasoisia, moniammatillisia koulutustilaisuuksia, tukee kivunhoidon tutkimusta ja jakaa tietoa laaja-alaisesti kivunhoidon eri osa-alueilta. Yhdistyksessä toimii eri alojen toimikuntia, jotka huolehtivat oman alansa verkostoitumisesta ja osallistuvat koulutuksien järjestelyihin. Yhdistyksellä on oma jäsenlehti, jossa näkyy moniammatillisuus ja nykyiseen tietoon perustuva näkemys kivunhoidosta ja tutkimuksesta.

SKTY on voittoa tuottamaton yhdistys, jonka toiminnan mahdolliseksi tekee jäsenistön aktiivinen ja palkaton työ. Eri tilaisuuksien ja koulutusten järjestäminen ja tutkimusapurahat muodostavat pääosan yhdistyksen menoista, joita katetaan jäsenmaksuilla ja koulutusten osallistumismaksuilla.

Jäseneduista yhdessä toimimisen ja verkostoitumisen lisäksi ovat huomattavia etuja Kipuviesti-lehti sekä koulutusten osallistumismaksujen jäsenalennus.

Yhdistyksen hallitus on huolissaan siitä, että osalta jäsenistä on jäänyt oma jäsenmaksu maksamatta ja joudumme perumaan jäsenyyden niiltä, jotka ovat sen jättäneet usean vuoden ajan maksamatta, mutta voineet kuitenkin nauttia jäseneduista. Osallistuminen yhdistyksen koulutuksiin jo sinänsä maksaa jäsenmaksun takaisin!

Jos syksyn Kipuviesti ei saavu postilaatikkoon, syynä voi olla poistaminen jäsenrekisteristä maksamattomien jäsenmaksujen vuoksi. Jäsenyyden voi aktivoida uudelleen ottamalla yhteyttä (siht@skty.org) ja maksamalla tämän vuoden jäsenmaksun.

Jos jäsenmaksusi on ollut maksamatta useita vuosia, valitettavasti joudumme yhdistyksen sääntöjen mukaisesti poistamaan sinut jäsenistöstämme. Mutta yhdistykseen voi tällöinkin aina liittyä tervetulleena uudelleen!

SKTY:n hallituksen puolesta vetoamme kaikkia jäseniämme huolehtimaan jäsenmaksuistaan sekä myös päivittämään maili- ja postiosoitetietonsa, jotta yhdistyksen posti saavuttaisi koko jäsenistön.

 

Marika Karppinen, taloudenhoitaja

Anita Saariaho, sihteeri